Speeldag 7

De eerste topper was meteen een topper van formaat. Sporting Charleroi trok naar Zulte- Waregem. Een schitterende wedstrijd waarbij beide ploegen aanvallend voetbal op de mat wisten te toveren. Toch kon geen van beide ploegen het verschil maken en dat zag je ook op het scorebord. Een 4 – 4 gelijkspel zorgde voor een wervelende avond vol spanning en sensatie. De supporters kregen waarvoor ze kwamen!!!

De tweede topper was meteen eentje voor de leiding van het klassement. OHL nam het thuis op tegen Standard. OHL zat meteen in de wedstrijd en wist reeds rond de 23e minuut de nul te doorbreken. Het is Le Postollec die Bostock de diepte instuurt. Dankzij een schitterende dribbel stond Bostock oog in oog met de doelman, die hij zonder aarzelen weet te passeren. De 1 – 0 staat op het bord. Standard is niet echt bij de les. Standard probeert wel, maar OHL staat ijzersterk te verdedigen. Een felbevochte overwinning voor OHL, wat hun de eerste plaats in het klassement opleverd!!!

Waasland Beveren wint met 3 – 0 van KV Oostende, Lokeren – KV Mechelen eindigde ook op een 3 – 0 voor Lokeren.

De grote verassing van de avond was de nederlaag van KAA Gent. Zij namen het thuis op tegen een sterk opkomend KV Kortrijk. De laatste wedstrijden is gebleken dat KV Kortrijk in bloedvorm zit. Ze hebben een sterke remonte gemaakt naar de bovenste helft van het klassement. En ook nu weten ze te winnen op het veld van KAA Gent. Een spannende wedstrijd die voor de bezoekers de nodige 3 punten opleverde ! ! !

Please follow and like us: