Drama bij Standard ! ! !

We hebben zopas een persbericht gekregen van de persafdeling van Standard de Liège die we jullie niet kunnen weerhouden. Het bericht ging als volgend:

Beste, wegens de huidige lage opkomst van toeschouwers en de te hoge looneisen van mijn spelers toen ze aan de leiding stonden van de Jupke’s Pro League, zijn wij verplicht om het faillissement aan te vragen. Hierdoor zal Standard de rest van het seizoen forfait moeten geven in de Jupke’s Pro League.

Dit nieuws komt onverwacht en treft onze competitie hard. Standard was immers een vaste waarde in onze top 5. De organisatie heeft ondertussen een crisisberaad gehouden en unaniem beslist om Standard over de gehele competitie te schrappen. Er zullen dus enkele kleine verschuivingen plaatsvinden.

Hieronder vind je een overzicht van de huidige stand van zaken:

Nadeschrapping

Door de schrapping van Standard uit de competitie neemt Sporting Charleroi de leidersplaats over van OHL. Zulte- Waregem springt over KV Kortrijk en beland zo op de 5e plaats. Voor de andere ploegen verandert er niets aan de stand en zij schuiven dus gewoon 1 plaats hoger in de competitie. Enkel Lokeren en Moeskroen blijven respectievelijk 3e en 4e. In de loop van maandagmorgen zal ook de topscore lijst worden aangepast en doorgespeeld worden aan alle betrokken partijen.

 

Please follow and like us: