FL – Speeldag 6: All 2 Play For ! ! !

Het beloofd een spectaculaire speeldag te worden hier in divisie 1.

Er word gespeeld om de eerste plaats en dus om een smak geld… Kan Jarno De Bakker het hoofd koel houden en kan hij onze online divisie 1 kampioen weerhouden van de titel in divisie 1? Ook het duel om de 3e en 4e plaats zal erom spannen. Zowel David De Maeyer als Truk Snewi staan gedeeld 3e met 9 punten. De winnaar van dit duel staat dus al met 1 been in de 1e klasse volgend jaar… Natuurlijk hebben we nog de wedstrijd tussen Jens Nys en Kevin Vranckx. De winnaar van dit duel vind opnieuw aansluiting met de subtop en kan zodoende zich nog op de laatste speeldag eventueel kwalificeren voor de 1e klasse… Kortom, speeldag 6 is een van de belangrijkste speeldagen van ons Pré- seizoen voor onze coaches in divisie 1.

In divisie 2 is er nog vanalles mogelijk…

Onze top 6 staat nog redelijk kort op elkaar en elk punt is dus zeker nodig om kans te maken om door te stoten naar 1e klasse volgend seizoen.
Al lijkt FC Yerevan wel redelijk zeker van kwalificatie. Toch zal het deze speeldag FC De Troopers van Jonathan Wouters niet mogen onderschatten… Bueds Domien krijgt hekkensluiter Jelle Vastavel op bezoek. Op papier is de wedstrijd natuurlijk al gespeeld maar Jelle heeft ons reeds laten weten, te hopen op een stunt deze speeldag… Wij kijken alvast hoopvol uit naar deze clash… Barcelona 2.0 van Jordy De Boeck neemt het op tegen Tettekop FC van Tim Moriau. Als Barcelona 2.0 deze wedstrijd kan winnen vind het opnieuw aanknoping met de top 3 en kunnen zij nog sterk eindigen op onze laatste speeldag. Natuurlijk zijn de 3 punten voor Tim Moriau ook zeer belangrijk, aangezien hij momenteel gedeeld 2e staat met De Poedels… Dus ook hier zullen alle punten belangrijk zijn, en ik ben er zeker van dat dit prachtige duels zal opleveren…

Wij wensen alvast alle deelnemers enorm veel succes in deze zeer belangrijke eindfase van ons Pré- seizoen van de Fantasy League ! ! !