Alle hens aan dek !

Nu we afscheid nemen van de zomervakantie is het voor onze Fifafriends crew alle hens aan dek. Door de rustigere zomerperiode zijn een aantal zaken blijven liggen, maar we wensen deze alsnog voor jullie te publiceren. De meesten onder jullie weten dat we net voor de zomervakantie onze Fantasy League op gang hebben getrokken. Hiervan hebben we nog de verslagen van de eerste drie speeldagen. Ook komter een uitgebreidde samenvatting van onze Fifa avond, de #vEuro2016, die onderdeel uitmaakt van onze Road to Russia 2018 World Cup. Achter de schermen word er ook druk gewerkt aan een opvolger voor onze Jupke’s Pro League, die stilaan op zijn einde lijkt te lopen. Ook hebben we een interview met een kersverse “Coach in de Spotlight” klaarstaan.

Kortom, genoeg leesvoer om jullie bezig te houden tot de release van Fifa 17 !

Please follow and like us: