Online Europa League : Braga en Ajax door naar de Knock- out

Gisteren zijn reeds de laatste wedstrijden in groep 4 van onze Online Europa League afgewerkt. Braga en Ajax wisten zich te kwalificeren voor de volgende ronde van dit tornooi. Braga dat reeds een mooi parcours heeft afgelegd en wist met zich te plaatsten met 13 van de 18 punten. Ook Ajax weet zich te plaatsen met een mooie 12 op 18. Toch een eervolle vermelding voor Inter want ondanks hun uitschakeling staat M. Icardi momenteel gedeeld aan de leiding van het Topschutterklassement met 4 stuks, samen met S. El Shaarawy van AS Roma en ook D. Pollet weet zijn bloedvorm van in onze Jupke’s Pro League door te trekken in Europa en staat ook hier weer mee aan de leiding. Ook is Inter momenteel de enige ploeg met 2 clean sheets, dankzij een sterke prestatie van S. Handanovic. Toch kijken we reeds enthousiast uit naar de wedstrijden die nog moeten afgewerkt worden in de andere groepen !

Please follow and like us: