Het doek is gevallen in onze Online Europa League !!!

Ons Europees avontuur begint waar onze Jupke’s Pro League eindigde…

Onze eerste finalist is al lang geen onbekende meer voor jullie. Jens ‘De Tank’ Wijns heeft reeds bewezen een zeer sterke speler te zijn, zowel zijn overwinning in de Jupke’s Pro League, als zijn winst in de eerste klasse van onze Fantasy League. De 2e finalist is dan misschien niet zo gekend, maar heeft dit tornooi veel bekijks gehad door zijn sterke overwinningen.

David versus Goliath

Als we de finale bekijken, was dit van in het begin reeds een ongelijke strijd. Dit blijkt uit de verpletterende 5 – 0 en 2 – 5 overwinning voor het AS Roma van Yari Covens. Ondanks deze zware cijfers is er toch een hevige strijd gevoerd op de virtuele grasmat, maar uiteindelijk was het niveauverschil TE groot voor Jens… Het sportieve Sporting Charleroi kan op geen enkel vlak weerwerk bieden tegen het snelle en fysiek sterkere AS Roma.

Hoe kijken onze finalisten terug op hun tornooi?

Jens Wijns vond het een leuk tornooi, en zag het meteen zitten om deze enorme uitdaging aan te gaan. Na zijn eindzege in onze Jupke’s Pro League met Sporting Charleroi, begint hij met gemengde verwachtingen aan zijn Europees verhaal… “Ondanks dat ik tegen mijn eigen verwachtingen in, heel ver ben geraakt, ben ik toch enorm teleurgesteld dat ik zo zwaar verloren heb in de finale… Het niveauverschil van de spelers werd hier pijnlijk duidelijk…” verklaarde Jens ons.

Yari kreeg AS Roma voorgeschoteld en was hier meteen zeer tevreden over. “Het tornooi was goed geregeld en alles verliep vlot zonder problemen”, verklaarde hij ons. “Langs de ene kant vond ik de finale wel leuk, maar langs de andere kant vond ik het spijtig voor mijn tegenstander dat hij met een ‘zwakker’ team moest spelen. Met evenwaardige teams zou de finale er zeker anders uitgezien hebben…” vertrouwde Yari ons toe.

Meest memorabele moment?

Als we hier naar vragen glundert Jens helemaal op. “Mijn meest memorabele moment was eigenlijk het hele tornooi, omdat ik mezelf had voorgenomen dat de groepsfase overleven al een heuse presatie zou zijn. Ik kijk nu al rijkhalzend uit naar het volgende tornooi dat voor de deur staat. Ook hier heb ik geen te hoge verwachtingen, al ben ik er wel op gebrand om mezelf te bewijzen en te tonen wat ik in men mars heb. ” verklaard Jens ons enthousiast.

Yari vind zijn overwinning op Jarno misschien wel een van zijn meest memorabele momenten, aangezien Jarno een sterke tegenstander is die vlot meedraait in de eerste klasse van de Fantasy League.

Tot slot wil Jens nog graag alle deelnemers bedanken om van dit tornooi een spannende en plezante editie te maken. “Elke wedstrijd was voor mij een moeilijke match en dat in combinatie met een sterke tegenstander maakte het geheel des te leuker om te spelen natuurlijk.”

En in het bijzonder natuurlijk mijn felicitaties aan de Winnaar !

En met deze woorden wensen wij Yari Covens met AS. Roma van harte proficiat met zijn eerste plaats in onze eerste Online Europa League ! ! !

 

Please follow and like us: