Zlatan trapt Athletico Maïco naar de 3e plaats en dwingt zo eindronde af

Vanmiddag stond het duel voor de 3e plaats in de 2e klasse van onze Fantasy League op het programma. Athletico Maïco ontving Humbeek City voor deze clash. Meteen werd duidelijk dat beide coaches gekomen waren om te winnen. De bezoekers wisten al snel op voorsprong te komen door een geweldige kopbal van L. Biglia. Lang hield de voorsprong niet stand want slecht 4 minuten later kan Zlatan door de verdediging glippen en hij lanceert een kanonskogel richting de kruising. Leno stond erbij en kon er allen maar naar kijken… De bezoekers gaan opnieuw volop voor de aanval en Maïco ziet dat zijn ploeg het moeilijk heeft, maar kan toch scherp counteren. Net voor de rust is het opnieuw Biglia die het net weet te treffen, hij kan een geplaatste vrije trap opnieuw netjes in het doel koppen. We gaan rusten met een 1 – 2 voorsprong voor Humbeek City. Wat coach Maïco de Maeyer in de kleedkamer gezegd heeft weet niemand, maar het lijkt wel te werken… Hij weet de wedstrijd naar zich toe te trekken en ziet net voor het uur Lionel Messi door de Humbeekse verdediging glippen, kan hem vlot bereiken en Messi doet waar hij goed in is. Een uur gespeeld en het staat 2 – 2. Tien minuten later is het opnieuw raak, deze keer is het Man van de Match, Zlatan Ibrahimovic die zijn stempel op deze wedstrijd drukt. Een scherpe counter, gevolgd door een magistrale dribbel van Zlatan beslissen deze wedstrijd. Zlatan beweegt in de ruimte, en lanceerd opnieuw een raket richting de kruising. 3 – 2. In het slotkwartier is het vooral Humbeek City dat de lakens uitdeelt, ze jagen op het gelijke spel, waardoor ze toch de 3e plaats weten te behouden. Maar Athletico Maïco kon vandaag rekenen op een ijzersterke Joe Hart. De redder van Athletico Maïco vandaag.

Door deze overwinning weet Athletico Maïco zich op het laatste nippertje te plaatsen voor de einronde. Zo maken ze nog kans op promotie naar onze felbegeerde 1e Klasse. Wij wensen jullie alvast veel succes!

Please follow and like us: