FC Borneo op weg naar 2e titel?

Fantasy League 1e Klasse

We willen graag even stilstaan bij onze eerste klasse. Deze speeldag kan ons de kersverse kampioen opleveren. Titelverdediger en leider van onze FL 1e klasse, FC Borneo, moet het opnemen in een rechtstreeks duel tegen de nummer 2, FC Yerevan. El Jaguares de Malinas krijgt FC Maïco City over de vloer. Jarno De Bakker is duidelijk in vorm, zijn recentste overwinning tegen Pacha Reborn is het duidelijke bewijs. Toch willen we coach David De Maeyer niet afschrijven. Hij zint namelijk op wraak na de zware 1-7 nederlaag die hij in de heen- wedstrijd heeft opgelopen… Coach Yari Covens van Pacha Reborn is deze speeldag vrij. Hij kan deze tijd nuttig besteden om zijn team terug op de rails te krijgen, na zijn zure nederlaag vorige week. (Nvdr. 2-3 verlies tegen El Jaguares de Malinas) Kurt Iwens neemt het op tegen de poulain van de groep, Maïco De Maeyer. In de onderste regionen van de 1e klasse is alles nog mogelijk en als een van beide teams uit de gevarenzone wil geraken zullen er punten gepakt moeten worden… Beide teams staan op 1 punt van elkaar en winst zou wel wat ademruimte opleveren voor volgende week.

 

Ik zet alles op alles om deze week de titel binnen te halen. Ik hoop dat ik het seizoen kan afsluiten zonder verlieswedstrijd.
Jens Wijns
Coach FC Borneo
Ondanks de lage klassering van David is het zeker geen te onderschatte team. Er zijn stevige versterkingen gekomen tijdens de winterstop en zoals reeds gemeld zal de coach uitzijn op revange na het stevig verlies in de heenmatch. Een te duchten tegenstander dus! Wel zitten we momenteel in goede vorm, waarvan de recente 4/6 tegen de top 2 een duidelijk bewijs is. We moeten echter voorzichtig zijn voor gemakzucht; zeker omdat voor ons het seizoen er al zo goed als op zit nu we op een relatief veilige 4e plaats staan.
Jarno de Bakker
Coach El Jaguares de Malinas
Please follow and like us: