Strijd om de titel barst los in 2e Klasse

In 2e klasse is het vooral uitkijken naar het inhaalduel tussen FC Kalashnikov en FC De Troopers. Coach Jelle Vastavel steekt het niet onder stoelen of banken, hij wil alles op alles zetten om volgend seizoen aan te treden in 1e klasse. Ook Jonathan Wouters van FC De Troopers wil graag promoveren naar 1e klasse.

Ons vorig duel was eentje om duimen en vingers af te likken... Beide teams smeten zich volledig en brachten het beste van zichzelf. Een spektakelwedstrijd die eindigde in een 4-4 gelijkspel. Ik hoop dat we deze keer toch de 3 punten pakken en zo de titel binnen handbereik komt...
Jelle Vastavel
Coach FC Kalshnikov
Ik hoop de top 3 te bereiken. Ik ben verschoten van alle goede tegenspelers maar ga toch volop voor die plek in de top 3, waardoor ik nog kans maak op promotie via eindronde. Slaag ik hier niet in, dan doe ik volgend seizoen zeker meer voor de eerste plek. Op het einde van het seizoen zal Aubameyang verkocht worden. Hij heeft meermaals laten merken dat hij sterkere oorden wil opzoeken...
Jonathan Wouters
Coach FC De Troopers
Please follow and like us: