Champions league draait op volle toeren

Tijd voor de kwartfinales

Nu de groepsfase is afgerond stomen we door naar de knock out fase van dit tornooi. Maar liefst 166 goals zijn er reeds gevallen.

Slechts 10 keer is de nul op het bord gebleven en er werden maar 18 kaarten uitgedeeld, 16 gele en 2 rode.
Edin Dzeko van AS Roma, Gareth Bale van Real Madrid en Harry Kane van Tottenham Hotspurs delen de eerste plek in de topschutterslijst met 6 doelpunten. Op de voet gevolgd door Juventus’ Paulo Dybala, José Calléjon, Dries Mertens en Lorenzo Insigne, alle 3 van SS C Napoli- allemaal met 5 doelpunten. Benieuwd wat voor actie we te zien gaan krijgen in onze kwartfinales.

Op het programma staan allesinds heel wat spannende matchups.
Red Bull Leipzig krijgt als tegenstander FC Barcelona. RB Leipzig wist zich als eerste te plaatsen voorde knockout. FC Barcelona wist zich op de laatste speeldag te kwalificeren dankzij een onverwachte overwinning op zijn rechtstreekse concurrent.

De tweede kwartfinale brengt SSC Napoli naar Manchester City. Napoli wist groep 4 te winnen en hoopt hun sterke reeks door te trekken richting Manchester…

De derde kwartfinale lijkt ons een van de interessantste duels op te leveren. Real Madrid , dat 2e werd in hun groep moet het opnemen tegen Borussia Dortmund, dat knap 1e werd in hun reeks.

Tenslotte, in de laatste kwartfinale treffen groepswinnaar Juventus en Tottenham Hotspurs elkaar. Tottenham, dat 2e werd in hun groep, op basis van doelpunten wil zijn sterke vorm verder doortrekken en hoopt Juventus uit het tornooi te smijten. Juventus wil hier toch laten zien dat ze mee kunnen met de absolute top…

Kortom het beloven geweldige duels te worden. En niet vergeten er wordt heen en terug gespeeld dus de spanning zal ongetwijfeld hoog oplopen… Veel succes coaches!!!

Please follow and like us: