Fantasy League start voor het 3e seizoen op rij

1 oktober, start van het nieuwe FL Seizoen.

Morgen is het zover. We hebben er langer over gedaan dan verwacht, maar met grote trots kunnen we jullie meedelen dat onze Fantasy League op 1 oktober zal aftrappen voor het 3e seizoen. Naast onze vaste spelersgroep mogen we ook dit jaar enkele nieuwkomers verwelkomen.

De zomerstop is voor velen een moment van rust.
Toch hebben onze crewleden niet stilgezeten met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen.
Niet alleen hebben onze coaches hun teams trachten te verbeteren, maar ook hebben we ondertussen afscheid genomen van FIFA 18. FIFA 19 is al enkele dagen uit en dat betekend dat alle coaches trachten uit te zoeken hoe ze zich het beste kunnen aanpassen aan de vernieuwde gamen. Voor de release hebben we natuurlijk onze transferperiode gehad. Zoals altijd is er tijdens deze transferperiode weer druk gespeculeerd en onderhandeld.

In onze 1e klasse zagen we vooral clubs die enkele grote namen wisten vast te leggen om hun verblijf in de hoogste klasse te verzekeren. Athletico Maïco wist niemand minder dan Kevin De Bruyne te contracteren. FC Borneo wist onder andere Thibaut Courtois en Isco aan te trekken. Lewandowski trok op zijn beurt naar promovendus FC Kalashnikov en FC Maïco City wist zijn gelederen te versterken dankzij Arthuro Vidal, Gareth Bale en Eden Hazard. El Jaguares de Malinas wist de braziliaanse Ederson en Neymar vast te leggen. Gladbach opteerde dan weer om een halve ploeg aan te trekken, met Thorgan Hazard, DeAndrin Yedlin, Thomas Partey en Matthias Ginter hopen zij hun verblijf in 1e klasse meteen te verlengen. Pacha Reborn hoopt zich vooral verdedigend te versterken dankzij de komst van Idrissa Gueye, Terance Stepanenko en Eric Bailly. FC Yereven wist eindelijk de lang gevolgde superspits Pierre- Emerick Aubameyang los te wrikken bij FC De Troopers .

In 2e klasse is het vooral Baal City dat actief geweest is. Zij trokken Ricardo Rodriguez, Djibril Sidibe, Axel Witsel en Malcom aan. Yevgen Konoplyanka verkast naar Lazio Reuma en Sammeke’s 11 wist Embolo aan de haak te slaan.

Ook onze debutanten in 3e klasse hebben tijdens de zomerperiode liggen sleutelen aan hun team. Jeffrey Leyssens van Amsterdamned doet beroep op de ervaren Ralf Fahrmann om de gelederen aan te voeren, samen met Danny Wellbeck en Olivier Giroud. Bosses Team is gaan shoppen in de Premier League, en voornamelijk bij Tottenham Hotspurs. Zo wist coach Joachim Bosmans onder meer Hugo Lloris, Eric Dier en Heung Min Son te strikken. Ook coach Thomas Vanden Eynde van FC Toto wist enkele grote namen uit de Premier League vor zijn kar te spannen. Simon Mignolet, Toby Alderweireld, Delle Alli en Anthony Martial zijn slechts enkele voorbeelden. FC Zemst-Bos onder leiding van Lucas Janssens heeft zijn ploeg eerder een Italiaans tintje gegeven door spelers zoals Elsejid Hysaj, Fabian, Anté Coric en Patric Cutrone aan te trekken. Coach David Mostinckx van Ice Nation heeft enkel Eden Hazard laten vertrekken, hij kreeg Felipe Anderson in de plaats en hoopt hem beter in zijn systeem in te passen. Dat de Premier League in trek is kon u al lezen, ook coach Pablo Meys bouwde zijn ploeg hierrond. Asmir Begovic, Yerry Mina, Marco Van Ginkel en Callum Wilson vertegenwoordigen deze Engelse competitie. Coach Kevin Hoeck van Roal Benti heeft een gebalanceerd team. Spelers van de grootste Europese competities wist hij te overtuigen. Nicolas Tagliafico, Onyinye Ndidi, Andrea Belotti en Alexei Vidal zijn slechts enkele namen. Ook coach Nils Wijns heeft geopteerd voor een meer internationaler team. Jack Butland, Tin Jedvaj, Luciano Narsingh en Charlie Musonda zijn slechts een greep uit de selectie van coach Nils Wijns.

Dankzij deze transfers en de nieuwe teams kan je meteen zien dat er een spannend seizoen aan zit te komen…
Wij kijken er alvast enorm naar uit en wensen alle coaches een geweldig seizoen toe!!!

Please follow and like us: