Kurt ‘Dracula2364’ Iwens

Stel je kort voor.

Ik ben dus Kurt Iwens en ik ben 41 jaartjes jong. Ik ben de gelukkige papa van een 12 jarige dochter Julisa. Ik heb geen vrouw/vriendin dus suggesties zijn welkom. Lol. Ik woon te Messelbroek bij Scherpenheuvel.
Wat is jouw Fifa ervaring?
Fifa speel ik al jaren lang elke nieuwe versie gekocht en gespeeld. Al zolang dat ik me niet meer herinneren welke mijn eerste Fifa spel was. En voor ik met Fifa begon speelde ik PES. Dus ja ik heb al wel veel uurtjes achter de rug
Wat is jouw favoriete ploeg en opstelling?
Een favoriete ploeg heb ik eigenlijk niet echt om mee te spelen. Ik ben wel al heel lang supporter van KRC Genk. Niet super fanatiek maar toch volg ik ze wel. Mijn favoriete opstelling is 4-3-3 toch wel. Hoewel ik af en toe toch ook eens 5 verdedigers wil gebruiken in een 5-2-3.
Licht kort jouw seizoen in onze Jupke’s Pro League toe.
Mijn seizoen in de Jupke’s pro league is slecht van start gegaan veel te weinig punten gepakt. Maar in de 2e seizoenshelft ben ik goed op weg om het een en ander recht te zetten. Plus die titel van topscorer zou toch ook mooi zijn. Wie weet?
We zien dat je meedoet aan de Fantasy League, wat is jouw basisopstelling?
In de Fantasy league heb ik al met verschillende opstellingen gespeeld maar op het moment met de ploeg die ik heb gaat het wel goed met mijn eerder vermelde 5-2-3.

santafe
Wat is jouw meest memorabele prestatie?
Meestal memorabele winst is zeker de 15-0 die ik een hele tijd geleden behaalde online. Met zelfs een omhaal goaltje erbij was die match top. Zal ik nooit vergeten.
Jij was een van de vertegenwoordigers van onze Fifafriends op de Fifa Masters Cup – Summer editie op KVM, wat was jouw ervaring van dit professioneel tornooi?
De Masters Cup was zeer leuk om te doen en voor mij zeker voor herhaling vatbaar. Hopelijk volgende keer met meer Fifafriends. Toch?
Hoe ben je bij Fifafriends terecht gekomen?
Ik ben bij Fifafriends terechtgekomen door Jelle en Jarno. Zij zijn werkcollega’s.
Wat zou jij graag nog zien gebeuren bij Fifafriends?
Voor de Fifafriends wil ik graag dat de groep nog groeit zodat we in de toekomst zelf toernooien kunnen organiseren in grote zalen. Zodat iedereen ons kent in de Fifa rangen.

santafe